Matca: Carambol între patru autoturisme. Doi șoferi au ajuns la spital

 

Sâmbătă, 8 aprilie 2023, în jurul orei 17:15, pe strada Tecuciului din localitatea Matca a avut loc un eveniment rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.  

Din primele verificări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 63 de ani, din satul Matca, conducea un autoturism pe strada menționată. Atunci când ar fi virat la stânga pentru a pătrunde pe strada Alexandru cel Bun ar fi intrat în impact cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat cu vârsta de 39 de ani din aceeași localitate.  

În urma impactului primul autoturism a ricoșat într-un al treilea autovehicul care se afla oprit pe partea carosabilă, la volan aflându-se un tânăr de 22 de ani. Acesta a fost proiectat, la rândul său, într-un al patrulea autovehicul care se afla oprit pe strada Alexandru cel Bun, condus de un bărbat de 33 de ani. 

După producerea evenimentului rutier, au rezultat avarierea celor 4 autoturisme și vătămarea corporală a conducătorilor auto de 63, respectiv 39 de ani, care au fost preluați și transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate. 

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în toate cele 4 cazuri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.