„Care pe care?”, o comedie savuroasă pe scena din Tecuci – FOTO

 

Persoanele care au urmărit serialul „Adela”, și nu numai, au participat aseară, 22 aprilie, la spectacolul „Care pe care?”, o adaptare după „Who is who” de Keith Waterhouse și Willis Hall. Evenimentul a avut loc la Sala de spectacole „Ion Petrovici”, peste 300 de spectatori fiind prezenți la piesa care i-a adus  împreună pentru prima oară pe scena unui teatru pe Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță. 

 Acțiunea se petrece într-un hotel de pe riviera engleză, din Brighton. Domnul Bernard White – Alecsandru Dunaev a pregătit un weekend special cu amanta sa, Helen Brown – Mara Oprea. În hotel dă însă peste domnul Timothy Black – Daniel Nuță, aflat și el pentru o escapadă amoroasă cu amanta. Domnul White, a cărui metodă infailibilă de a nu fi prins este aceea de a spune întotdeauna adevărul, se cunoaște de foarte mult timp  cu domnul Black, a cărui metodă infailibilă de a nu fi prins este aceea de a inventa cele mai ingenioase minciuni. 

 Două metode diferite, fiecare cu plusurile și minusurile ei, care însă vor trebui să treacă testul realității. Apoi, în hotel apare soția domnului White, Joanna – Oana Moșneagu, care se întâlnește pe rând cu soțul, amanta și cu celălalt amant. Totul într-un hotel ca un labirint în care știi pe unde pleci și unde vrei să ajungi, dar întotdeauna nimerești unde nu trebuie. 

Martorul întregii situații neprevăzute este Sassy – Anca Sigartău, care vede și înțelege tot, încurcă și descurcă  întreaga poveste. 

Spectatorii au asistat două ore, aplaudând intens prestația și remarcabila evoluție a actorilor: Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță. 

 

 

You cannot copy content of this page