Târg de oferte educaționale la Tecuci

 

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Galați, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Galați, organizează, în perioada 25 – 27 aprilie 2023, Târgul de Oferte Educaționale „Cariera” 2023. Acţiunea face parte din proiectul județean „Viitorul este acum!”, program de consiliere pentru carieră adresat elevilor din învățământul preuniversitar. 

Marți și miercuri, 25 și 26 aprilie, Târgul va fi prezent în holul Universității „Dunărea de Jos” Galați. Joi, va fi organizat la Casa de Cultură „Ion Creangă” Berești și la Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Târgu Bujor. 

Tot joi, 27 aprilie, Târgul „Cariera” 2023 va avea loc în foaierul Sălii de spectacole „Ion Petrovici” Tecuci. 

Elevii din clasa a VIII-a participanți la eveniment vor descoperi „comoara interioară” și vor purta simbolic „brățările carierei de succes”, explorând oferta educațională a liceelor și școlilor profesionale gălățene.

În cadrul Târgului, veți avea oportunitatea să explorați standurile liceelor și să aflați mai multe despre competențele și specializările pe care le oferă fiecare, precum și despre opțiunile de carieră viitoare, ne asigură organizatorii.