I – eco schools

 

I – eco schools este denumirea care a adunat la Tecuci, în perioada 15 – 19 mai 2023, 51 de elevi și 12 profesori din Finlanda, Spania și Cipru sub umbrela proiectelor Erasmus la Școala Gimnazială „Elena Doamna”. Experiența vastă și recunoscută cu premii la nivel național și internațional din cadrul tuturor proiectelor eTwinning și Erasmus a atras școli din Europa pentru schimburi de bune practici pe teme ecologice, digitale și de literație. 

În cinstea Zilei Europei și cu ocazia sosirii invitaților a fost organizat un spectacol emoționant cu  dansuri moderne și tradiționale, cântece și poezii în limba română sau în limba engleză pe tema protejării mediului.  

Mulțumim pentru prezență Inspectorului Școlar Selena Costea din cadrul Inspectorului Școlar Județean Galați și Primarului Lucian Costin! Felicităm toți elevii care au avut o prestație deosebită, ei ne sunt viitorul și ei vor aduce schimbare în bine a lumii!  

Felicitări tuturor profesorilor coordonatori pentru creativitate, strădania de a realiza momente cât mai atractive, interactive! Mulțumim părinților pentru tot sprijinul acordat pentru realizarea tuturor activităților, cea de astăzi și cele care se vor desfășura pana la finalul săptămânii.  

 

Prof. Adriana Lefter