Bărbat decedat după ce tractorul a fost acroșat de un tir

 

Astăzi, 16 mai 2023, la ora 7.29, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 privind faptul că pe DE 581 a avut loc un accident rutier. 

Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați – Biroul Drumuri Naționale și Europene au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 27 de ani, din satul Fălciu, județul Vaslui, conducea un tir pe DE 581, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Bârlad. La km 42 + 200 de metri, a intrat în impact față spate cu un tractor care era condus în aceeași direcție de mers de un bărbat cu vârsta de 47 de ani, din comuna Priponești, județul Galați. 

În urma impactului, cele două autovehicule au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat pe câmp, iar, din păcate, conducătorul tractorului a decedat. La testarea alcoolscop a bărbatului de 27 de ani rezultatul a fost negativ, însă a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier, transmite IPJ Galați.