Trei persoane au ajuns la spital după o depășire imprudentă

 

Duminică, 28 mai 2023, în jurul orei 21:30, pe DJ 251C, în interiorului comunei Matca, a avut loc un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Din verificările preliminare, precum și după efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că un tânăr cu vârsta de 23 de ani, din comuna Matca, conducea un autoturism în interiorul localității de domiciliu, cu direcția de deplasare către municipiul Tecuci. La efectuarea manevrei de depășire a unui autovehicul aflat pe sensul său de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în impact cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat cu vârsta de 32 de ani, domiciliat în aceeași comună.

În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui alt tânăr, de 23 de ani, pasager în primul autoturism. Victimele au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Chiar dacă la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, la spital celor doi conducători auto le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.

 

You cannot copy content of this page