Doi bărbați au ajuns din cauze diferite după gratii

 

În data de 31 mai 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri au depistat și reținut pe raza satului Podoleni, comuna Barcea din județul Galați, un bărbat cu vârsta de 32 de ani.  

Față de acesta Tribunalul Galați a emis la data de 24 mai 2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la 1 an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. 

Miercuri, 7 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Grivița, au depistat și reținut un bărbat cu vârsta de 40 de ani care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, 1 lună și 10 zile.  

Față de acesta Tribunalul Galați a emis, la data de 30 mai 2023, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracțiunii de pornografie infantilă. 

Cei doi au fost conduși la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei, transmite IPJ Galați.