Accident rutier mortal în Negrilești

 

Astăzi, la ora 10.56, Poliția Galați a fost sesizată, prin intermediul 112, cu privire la faptul că pe DJ 240, în interiorul localității Negrilești din județul Galați, a avut loc un accident rutier.

Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că o femeie cu vârsta de 42 de ani, din municipiul Focșani – județul Vrancea, conducea un autoturism pe DJ 240, în interiorul comunei Negrilești, având direcția de deplasare dinspre localitatea Țigănești către Ghidigeni. Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, precum și din motive necunoscute la acest moment, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care a intrat în impact cu portiera lateral stânga față cu un stâlp de electricitate, aflat pe marginea străzii.

În urma impactului, femeia de 42 de ani a rămas încarcerată, fiind grav rănită și în stare de inconștiență. Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica conducătoarei auto, o minoră cu vârsta de 14 ani, care a suferit leziuni ușoare.

Au intervenit echipele de descarcerare de la ISU Galați care au extras persoana din autoturism și imediat a fost preluată de echipajele SMURD care au efectuat manevrele de resuscitare conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul conducătoarei auto.

Minora a fost preluată de elicopterul SMURD Galați și a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați pentru investigații medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier, se arată în comunicatul IPJ Galați.