Sub influența substanțelor interzise la volan. Unul depistat pe centură, celălalt pe Gheorghe Petrașcu

 

Duminică, 18 iunie, în jurul orei 18:10, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Tecuci a oprit în trafic, pe DJ 252H, la km 3, în zona intersecției cu DN 24F (varianta ocolitoare a municipiului Tecuci), un autoturism. Conducătorul auto, un tânăr cu vârsta de 24 de ani, se afla sub influența substanțelor psihoactive. 

La testarea cu aparatul „Drugtest” a fost indicat pozitiv la consumul de Canabis. Șoferul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

Două ore mai târziu, în jurul orei 20:07, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au depistat un alt caz. Un tânăr cu vârsta de 21 de ani din satul Toflea, comuna Brăhășești, conducea un autoturism pe strada Gheorghe Petrașcu din Tecuci sub influența substanțelor psihoactive. 

La testarea cu aparatul „Drugtest” a fost indicat pozitiv la consumul de Metamfetamină. Și acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive. 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați.