Accident mortal la Drăgănești

 

Astăzi, 23 iunie 2023, la ora 3.55, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul 112 cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Drăgănești din județul Galați, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat.  

Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un tânăr cu vârsta de 19 ani din satul Podoleni, comuna Barcea, conducea o autoutilitară pe DN 25, în interiorul comunei Drăgănești, dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci. La km 8 + 400 de metri, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a intrat în impact cu o altă autoutilitară folosită la tractări auto, prevăzută și cu platformă, care era parcată în afara părții carosabile, în dreptul unui imobil din zona respectivă. 

În urma evenimentului rutier tânărul a fost grav rănit. Din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, fiind constatat decesul. 

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier, se arată în comunicatul IPJ Galați.