Performanța premiată de firma Diaplant Interagro SRL Tecuci

 

Trupa Cold Red Day este formată din trei adolescenți din Tecuci, toți elevi în clasa a XI-a la Colegiul Național „Spiru Haret”: Alexandra Damian – voce, Tudor Trifan – chitară bass și Octavian Turcu – chitară.  

Componenții Trupei de rock sunt pregătiți de profesor Dragoș Gheorghiu la Școala de Canto „Soul Music Art”. Trupa a obținut mai multe premii pe parcursul evoluției în concursuri sau festivaluri, participând și la acte caritabile pentru semenii noștri.  

Marco Doboș este „boboc” al Colegiului „Spiru Haret” probabil după media destul de mare obținută la examenul de capacitate – cele opt clase fiind terminate la Școala Gimnazială din Barcea. În ultimul an de studiu, Marco a avut performanțe la Geografie, obținând Premiul II la olimpiada de geografie, Premiul II la concursul național de geografie „La Școala cu ceas” desfășurat la Râmnicu Vâlcea și Premiul II la concursul GEEA Tecuci. Profesor la acestă disciplină i-a fost Ionuț Barbu. 

 Astăzi, 3 iulie, componenții Trupei Cold Red Day, respectiv Alexandra Damian, Octavian Turcu, Tudor Trifan, alături de Marco Doboș au fost invitați de Asociația Balinte Ionela la sediu pentru încurajări, felicitări și recunoașterea muncii depuse. Astfel, Alexandra și Marco au primit câte un plic cu 500 lei iar Tudor și Octavian câte 200 lei.  

Sponsorizarea a venit de la firma Diaplant Interagro SRL Tecuci – administrator Georgică Bîrhală – care a direcționat impozitul pe profit către Asociație. Din partea Ionelei Balinte – președinte Asociație, Trupa și Marco au primit Diplome de Excelență, pentru performanțe în muzică și pentru rezultate deosebite la învățătură. 

Un gest frumos făcut de Asociația Balinte Ionela și firma Diaplant Interagro SRL Tecuci, încurajând efortul depus în activități.

Felicitări adolescenților și succes în continuare!