Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în comunele Ivești, Matca, Munteni și Liești

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță mai multe întreruperi în furnizarea energiei electrice programate pentru următoarea perioadă. Sunt vizate comunele Ivești, Matca, Munteni și Liești. 

Luni, 10 iulie 2023, în intervalul orar 9 – 12, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în satul Bucești din comuna Ivești. 

Marți, miercuri și joi – 11, 12 și 13 iulie, curentul va fi întrerupt în unele zone din comuna Matca, între orele 9 – 15. În aceleași zile și același interval orar alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în satul Munteni din comuna cu același nume. 

Vineri, 14 iulie, curentul va fi întrerupt în comuna Liești. Sistarea se va face pe zone, în intervalele orare 9 – 12 și 12,30 – 15,30. 

Se reamintește utilizatorilor casnici, și nu numai, faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și cele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.