Autoturismul a părăsit carosabilul și a căzut în gol. Două persoane rănite

 

Joi, 6 iulie 2023, în jurul orei 13:15, pe DN 25, la ieșirea din localitatea Vameș către municipiul Tecuci, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie de 60 de ani, din Galați, conducea un autoturism pe drumul menționat. Din cauza unei explozii la roata dreapta față, ar fi pierdut controlul direcției de mers, iar autovehiculul a lovit inițial balustrada metalică din partea dreaptă.  

Din impact, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit balustrada metalică din partea stângă, care a fost ruptă pe o lungime de 13,4 metri. Autoturismul a căzut de pe pod în gol, de la o înălțime de 4,8 metri.  

A rezultat avarierea autoturismului și rănirea conducătoarei auto, precum și a unei alte femei, de 42 de ani, pasageră pe bancheta dreapta față. Acestea au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. 

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.