Scandalagiul s-a baricadat în apartament după intervenția poliției. Recuperat de forțele speciale 

 

Ziua de sâmbătă, 8 iulie 2023, a fost una de pomină pentru un cetățean din Târgu Bujor. A ieșit în centrul urbei și a început să se certe cu toată lumea, deznodământul acțiunilor sale necugetate fiind unul previzibil. 

În jurul orei 12:20, Poliția Târgu Bujor a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal pe stradă în zona centrală a orașului, adresează injurii cetățenilor și aruncă cu sticle. 

Din verificările efectuate de polițiștii care au ajuns în scurt timp la fața locului s-a  stabilit că un bărbat cu vârsta de 37 de ani, domiciliat în orașul Târgu Bujor, pe fondul consumului de alcool, a tulburat ordinea și liniștea publică prin țipete. Adresa cuvinte jignitoare persoanelor care tranzitau zona, aruncând și cu sticle pe carosabil.  

Polițiștii au plecat în urmărirea persoanei respective și au interceptat-o pe strada Eremia Grigorescu, în fața blocului unde domiciliază. Bărbatul nu s-a supus somației de a sta pe loc și a fugit în scara de bloc, iar ulterior s-a refugiat în apartamentul unde domiciliază. 

În scurt timp, la imobilul respectiv au ajuns și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar după intervenția acestora, doar prin negociere, fără a fi folosită forța, bărbatul a ieșit din locuința sa și a fost condus la sediul poliției pentru cercetări. 

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunti continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, transmite IPJ Galați.