Autoturism lovit de tren. Tinerii au scăpat ca prin minune – VIDEO

 

Duminică, 9 iulie 2023, în jurul orei 19, un autoturism în care se aflau două persoane din județul Galați a fost lovit de trenul IR 1866, care se deplasa pe relația Galați – Iași, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere.  

Autoturismul, înmatriculat în Spania, era condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Buciumeni, județul Galați, și circula dinspre drumul european DE 581 către localitatea Crivești, comuna Tutova. În autoturism se mai afla, pe locul din dreapta față, o tânără în vârstă de 24 de ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați.  

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei, care a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad pentru evaluare si acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului și mecanicul de locomotivă, un bărbat în vârstă de ani de 36 de ani din Iași, au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.  

În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Vaslui. 

 

sursa video: vremeanoua.ro