Au ajuns după gratii pentru abateri rutiere. Aviz amatorilor!

 

Marți, 11 iulie 2023, ca urmare a verificărilor și investigațiile efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Rurală Frumușița, au depistat și reținut pe raza comunei Frumușița un bărbat cu vârsta de 26 de ani. Față de acesta Judecătoria Târgu Bujor a emis la data de 8 iulie 2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.  

Tânărul a fost condamnat la 1 an și 235 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

În cursul aceleași zile, polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri au depistat și reținut pe raza municipiului Galați un bărbat de 35 de ani. Față de acesta Judecătoria Galați a emis la data de 5 iulie 2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. 

Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

Ambii bărbați au fost conduși la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei, transmite IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page