Alături de Mickele Andrei Pavel

 

Mickele Andrei Pavel este un adolescent în vârstă de 15 ani care are tulburare din spectrul autism, fiind diagnosticat cu dizabilități în grad de handicap grav. Mama sa îi este asistent personal. 

Mickele avea nevoie stringentă de servicii medicale stomatologice iar costul intervențiilor depășea 30.000 lei. În urma unor demersuri făcute de Ionela Balinte, atrăgând firme care au  redirecționat impozitul pe profit către Asociație, s-a reușit strângerea sumei de 15.000 lei pentru o primă intervenție dentară. Restul de bani pentru o altă intervenție a fost colectată de mama băiatului. 

Firmele care au făcut ca serviciile medicale făcute de Trident Dental București să-l ajute pe Mickele Andrei Pavel să dispună de servicii stomatologice sunt: SUPERCARS AUTOSTART SRL, GEGI SRL, RUMIRA BIA PLANT SRL, DASIAR GEOMAR SRL, COVITEC SRL, IDEI DE ARHITECTURA BY DIANA SRL, CASA LUISA & ELENOR SRL, NADAL VOLT ENERGY SRL, ANTALI AMD 2015 SRL. 

 Astăzi, 17 iulie, adolescentul însoțit de mama sa au venit în vizită la Asociația Balinte Ionela pentru a aduce mulțumiri pentru ajutorul acordat la mare nevoie. Mickele a fost întrebat de Ionela Balinte ce și-ar dori și a răspuns „o icoană”, ceea ce a și primit, credința primând în toate momentele de cumpănă sau voie bună. 

Violeta Pavel a subliniat faptul că mai au de făcut o ultimă intervenție chirurgicală stomatologică, iar costul acesteia este de 6.000 lei.  

Mulțumiri celor care au contribuit la acest gest umanitar și sperăm ca alți oameni de ispravă vor redirecționa către Asociația Balinte Ionela pentru ajutorarea tânărului și cu acest ultim pas.