Trei persoane transportate la spital după un accident în lanț

 

Luni, 17 iulie 2023, în jurul orei 16, pe DJ 251, în apropiere de localitatea Schela, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane. 

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat cu vârsta de 42 de ani, din comuna Pechea, conducea un autoturism pe DJ 251, dinspre Schela către Slobozia Conachi. La un moment dat, șoferul ar fi efectuat o manevră de depășire în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune inițial cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 53 de ani din comuna Grivița, apoi cu un alt autoturism, condus tot din sens opus de un bărbat de 51 de ani, din Pechea. 

Autoturismele implicate au fost avariate iar cei trei conducători auto au fost răniți. Au fost preluați de echipajele de la Ambulanță și transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate. 

Bărbații dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatele au fost negative în toate cele trei cazuri. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.