Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în Munteni, Cerțești, Ghidigeni, Priponești și Liești

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță mai multe întreruperi în furnizarea energiei electrice programate pentru următoarea perioadă. Sunt vizate comunele Munteni, Cerțești, Ghidigeni, Priponești și Liești. 

În perioada 7 – 11 august 2023, zilnic, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă între orele 9 – 17 pe zone în satul Munteni din comuna cu același nume. 

Luni, 7 august, curentul electric va fi întrerupt în intervalul orar 9 – 15 în satul Cârlomănești din comuna Cerțești. 

Marți, 8 august, alimentarea cu energie electrică va fi sistată între orele 9 – 15 în satul Gîrbovăț din comuna Ghidigeni. În aceeași zi și același interval orar curentul electric va fi întrerupt în satul Priponești de Sus din comuna Priponești.  

Joi, 10 august, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă între orele 9 – 17 în satul Șerbănești din comuna Liești. 

Se reamintește utilizatorilor casnici, și nu numai, faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și cele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.