Iarmarocul Moldovenesc este în toi – FOTO

 

Iarmarocul Moldovenesc din Tecuci este în plină desfășurare, fiind deschis vizitatorilor până în seara de 15 august.

 Iarmarocul – Bâlciul, este o sărbătoare câmpenească care atrage an de an zeci de mii de vizitatori din municipiul Tecuci şi localitățile limitrofe. Organizatorii, Piețe Prest Tec SRL, pun la dispoziţia vizitatorilor parcul de distracţii, tarabe alimentare cu grătare și specialități, tarabe cu pielărie, blănuri, produse artizanale, olărit, obiecte tradiționale diverse aduse de comercianţi din toate colţurile ţării.

În această perioadă a manifestării, publicul are la dispoziție 10 terase destinate alimentației publice, 160 de spații de vânzare a produselor comerciale, 5 parcuri de distracții cu diverse mijloace destinate copiilor și adulților.

 Duminică seara Bâlciul era animat de foarte multe persoane, copii, părinți, bunici, unii alegând distracția în utilaje distractive, alții se răcoreau la terase cu ceva rece sau își potoleau foamea.

Jandarmii și polițiștii erau la datorie pentru a nu exista probleme sau conflicte între persoane.

După cum știm, mâine, 15 august – ultima zi a evenimentului – comercianții cu haine și încălțăminte, vor lăsa din prețuri ca să nu plece cu marfa înapoi acasă. Cei care nu au apucat să viziteze Bâlciul o pot face și mâine în zi de mare sărbătoare.