Salon al Secției Chirurgie dotat cu aer condiționat prin bunăvoința sponsorilor tecuceni

 

Temperaturile din această vară au fost și se mențin în continuare foarte ridicate chiar dacă săptămâna aceasta intrăm în alt anotimp, de toamnă. Canicula și disconfortul termic ne afectează pe toți, indiferent că suntem copii ori persoane în vârstă. Ca pacient în spital, să nu ai nicio sursă de răcorire este foarte dificil, la fel cum este și pentru personalul care lucrează acolo. 

Anul trecut, prin bunăvoința unor sponsori, Asociația Balinte Ionela a montat jaluzele la secția Medicală pentru a feri pacienții de razele arzătoare ale soarelui. 

Acum, cerința unui aparat de aer condiționat a venit de la angajații secției Chirurgie a Spitalului „Anton Cincu” Tecuci. Astfel, Ionela Balinte prin Asociația pe care o conduce a dat comandă de un aparat de aer condiționat cu toate cu cele necesare, inclusiv instalarea la firma DANCRIS SRL Tecuci. 

 Toată suma, de 2.931,19 lei a fost suportată de firma MTC CONSTRUCT SRL Tecuci condusă de Cătălin Pavel, societatea venind din nou în sprijinul pacienților internați la spitalul tecucean. 

Acesta a cotizat impozitul pe profit către Asociația Balinte Ionela iar destinația banilor a fost un fapt caritabil pentru persoanele care se internează în unitatea sanitară tecuceană. 

Aparatul a fost montat în unul dintre saloanele Chirurgiei de la etaj, dar ar mai fi nevoie și în alte saloane. Administratorii de firme pot dona impozitul pe venit trimestrial ori anual către Asociație, iar cu sumele strânse se pot face alte achiziții de acest gen.

Felicitări sponsorului MTC Construct și Asociației iar pacienților le urăm sănătate și zile răcoroase!