La volan sub influența drogurilor

 

Duminică, 27 august 2023, în jurul orei 19, polițiști din cadrul Postului de Poliție Independența au depistat un bărbat cu vârsta de 27 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crinului, din comuna Independența. Șoferul se afla sub influența substanțelor psihoactive, la testarea cu aparatul Drugtest a fost indicată o valoarea pozitivă la consumul de THC-5 (Canabis). 

Pe bancheta din dreapta față se afla, în calitate de pasager, un tânăr din comuna Independența. Asupra acestuia au fost găsite, în urma controlului corporal, într-o borsetă, 3 pliculețe ce conțineau o substanță vegetală și un pliculeț cu o substanță de culoare alb cristalin. De asemenea, în borsetă a fost găsit și un grinder de tutun, care împreună cu plicurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. 

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive. Polițiștii au întocmit dosar penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page