Șase persoane rănite după o coliziune frontală

 

Sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 19.05, pe DN 25, între localitățile Vameș și Tudor Vladimirescu, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a șase persoane. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din satul Mihălceni, comuna Ciorăști, județul Vrancea, conducea un autoturism pe drumul menționat, având direcția de deplasare către municipiul Tecuci. Șoferul nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din față, iar pentru nu a intra în impact cu acesta a frânat și a pătruns pe sensul opus de mers. 

Autovehiculul a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care era condus de o femeie de 59 de ani, din municipiul Galați. În urma evenimentului rutier ambele autoturisme au fost avariate și au fost rănite 6 persoane, fiind vorba de cei doi conducători auto, trei bărbați cu vârstele de 36, 23 și 21 de ani, din comuna Ciorăști, și o femeie de 55 de ani, pasager pe bancheta dreaptă față în cel de-al doilea autovehicul. 

Persoanele au fost preluate și conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale. Testarea alcoolscop a fost făcută doar pentru conducătorul auto de 24 de ani, iar rezultatul a fost negativ. La spital s-au prelevat mostre biologice de sânge de la ambele persoane care se aflau la volan, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, se arată în comunicatul IPJ Galați.