Trei persoane transportate la spital în urma unui accident

 

Vineri, 1 septembrie 2023, în jurul orei 23, pe DE 581, în apropiere de localitatea Munteni din județul Galați, a avut loc un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost rănite. 

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați s-a stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din comuna Gohor, conducea un autoturism dinspre Bârlad către Tecuci. La km 25, pe fondul unei depășiri, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, respectiv Gohor. 

În urma impactului ambele autoturisme au fost avariate și au fost rănite trei persoane, fiind vorba de cei doi conducători auto și un alt tânăr de 19 ani, pasager pe bancheta dreaptă față în primul autovehicul. Persoanele au fost preluate și conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale. 

La testarea alcoolscop, în cazul conducătorului auto de 19 ani rezultatul a fost negativ, însă la cel de 38 de ani, rezultatul a fost de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care la spital i s-au prelevat și mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs acest accident rutier, transmite IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page