Două persoane rănite și trei autovehicule avariate după un accident în lanț

 

Marți, 5 septembrie 2023, în jurul orei 15.30, la intersecția dintre DN 25 cu strada Roșiori din localitatea Ivești a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Liești, conducea un autoturism pe strada Roșiori, având direcția de deplasare dinspre calea ferată.  

Atinci când a ajuns la intersecția cu DN 25, a pătruns pe drumul prioritar fără a respecta semnificația indicatorului rutier STOP și a intrat în impact cu un autoturism, care era condus regulamentar de un tânăr cu vârsta de 22 de ani, dinspre Galați către Tecuci. În urma impactului dintre cele două autovehicule, cel de-al doilea a fost proiectat într-un alt autoturism care era condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, având direcția către Tecuci.  

A rezultat avarierea celor trei autovehicule și rănirea ușoară a bărbatului de 33 de ani, dar și a fiului acestuia, cu vârsta de 3 ani și 9 luni, aflat pe bancheta din spate. Cei doi au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale. 

Chiar dacă la testarea alcoolscop a celor trei conducători auto rezultatul a fost negativ, la spital au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, transmite IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page