Patru persoane au ajuns la spital după impactul dintre două autoturisme

 

Miercuri, 13 septembrie 2023, în jurul orei 17:30, la intersecția dintre strada Valea Oii cu strada Castanului din satul Odaia Manaloche, comuna Vânători din județul Galați, a avut loc un accident rutier în urma căruia au fost rănite patru persoane. 

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 47 de ani, din Vânători, conducea un autoturism pe strada menționată, având direcția de deplasare către satul Vânători. Atunci când a ajuns la intersecția cu strada Castanului, ar fi efectuat viraj la stânga pe această stradă, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, condus de o femeie cu vârsta de 28 de ani, care se angajase în depășirea acestuia. 

În urma impactului dintre cele două autovehicule au fost rănite patru persoane, toate aflate în cel de-al doilea autoturism. Este vorba de conducătoarea auto, o altă femeie de 38 de ani, un minor, cu vârsta de 10 ani și o minoră, cu vârsta de 9 luni. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. 

Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.