Accident în centrul Tecuciului. Două persoane transportate la spital

 

Luni, 18 septembrie 2023, în jurul orei 8:30, la intersecția cu sensul giratoriu dintre străzile 1 Decembrie 1918, Ion Petrovici, Galați și Bulevardul Victoriei din Tecuci a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite. 

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, s-a stabilit că un bărbat cu vârsta de 54 de ani, din Tecuci, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918. Acesta ar fi pătruns în sensul giratoriu menționat, moment în care a intrat în impact cu un moped care se afla în intersecție și era condus de un bărbat cu vârsta de 74 de ani, tot din Tecuci, dinspre strada Galați către strada Ion Petrovici. 

În urma impactului dintre cele două autovehicule au fost rănite două persoane aflate pe moped, fiind vorba de conducătorul acestui vehicul și soția sa, cu vârsta de 73 de ani. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. 

Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.