Concursul de matematică „Ion Grecu”

 

Propunerea Bibliotecii municipale „Ştefan Petică” de a organiza în parteneriat cu Colegiul Naţional „Spiru Haret” Tecuci un concurs de matematică în memoria prof. Ion Grecu se află în atenția consilierilor locali. Inițiativa creării concursului aparține Colegiului Naţional „Spiru Haret”. 

Prof. Ion Grecu a fost director al Colegiului Naţional „Spiru Haret” timp de 27 de ani, influențând decisiv parcursul instituţiei de învăţământ. Biblioteca va sprijini astfel colegiul tecucean în realizarea concursului punând Ia dispoziţia elevilor materiale de informare și diseminate care să contribuie Ia stimularea interesului pentru performanţă, va susţine derularea proiectului cu resurse umane şi spaţiu, contribuind financiar la realizarea acestui proiect educativ. 

Vor fi oferite diplome pentru cadre didactice şi elevi, respectiv diplome de participare în calitate de îndrumător pentru profesori şi diplome pentru elevii premianţi. Vor fi trei premii recompensate cu sume între 500 și 1.000 lei, cu câte patru premianți fiecare, și 12 mențiuni premiate cu câte 100 de lei. 

Concursul se adresează elevilor de gimnaziu și se va desfășura în lunile octombrie și noiembrie. Propunerea se află la mapa Consiliului Local Tecuci pentru ședința programată astăzi, 27 septembrie. 

 

sursa foto: CNSH Tecuci