Tecuci: Accidentat pe trecerea de pietoni de un șofer din Negrilești

 

Miercuri, 1 noiembrie 2023, la ora 10.21, pe strada Tecuciul Nou din Tecuci a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 38 de ani, din comuna Negrilești, județul Galați, conducea un autoturism pe strada menționată, având direcția de deplasare către comuna Munteni. Atunci când a ajuns în dreptul intersecției cu strada Dumbrava Roșie ar fi surprins și accidentat un bărbat cu vârsta de 72 de ani, din Tecuci, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal în mod regulamentar, pe lângă bicicleta cu care se deplasa. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului. Acesta a fost preluat și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. 

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ. A fost condus la aceeași unitate medicală unde au fost prelevate mostre biologice de sânge de la ambii bărbați, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.