Tecuci: Biciclist accidentat de un octogenar fără permis

 

Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, în jurul orei 10.30, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 84 de ani, din Tecuci, conducea un autoturism pe strada menționată, având direcția de deplasare dinspre Munteni. Atunci când a ajuns la intersecția cu strada Gloriei ar fi efectuat viraj la stânga pentru a pătrunde pe această arteră rutieră, moment în care a surprins și accidentat un biciclist cu vârsta de 63 de ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, care circula din sens opus. 

Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea alcoolscop a conducătorului auto rezultatul a fost negativ. 

După verificarea în bazele de date a rezultat faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.