Barcea: Minoră accidentată de un șofer tecucean

 

Astăzi, 23 noiembrie 2023, la ora 12:34, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la 112, privind faptul că pe DN 25, în interiorul localității Barcea din județul Galați, a avut loc un accident rutier în urma căruia o minoră a fost rănită. 

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești, ajunși primii la fața locului, iar ulterior de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta 50 de ani din Tecuci conducea un autoturism pe drumul menționat, având direcția de deplasare către Galați. La un moment dat ar fi surprins și accidentat o fetiță cu vârsta de 8 ani din localitatea Umbrărești, care se angajase în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis.  

Victima a fost preluată și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. 

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.