Buricul Pământului a ajuns și la… Tecuci!

 

Sala Ion Petrovici din Tecuci a găzduit vineri, 24 noiembrie 2023, spectacolul intitulat „Doru Octavian Dumitru One Man Show – Buricul Pământului 2”. 

Vizionând pe rețeaua de socializare afișul, am remarcat la rubrica „Comentarii” mai multe persoane – printre care din Bârlad și alte localități – care întrebau „Când vine acest spectacol și în orașele noastre?”. 

 Acum, după vizionarea spectacolului, le dau acestora dreptate, pentru că am asistat la o manifestare foarte reușită cu o sală aproape plină. Dacă la alte spectacole actorul apărea îmbrăcat mai haios, de această dată a apărut cu o costumație elegantă.  

Încă de la început a ținut să sublinieze faptul că oricum ar dori să între în Tecuci, nu se poate intra de bariere, comentând acest lucru în modul sau umoristic. Apoi, a ținut să ne spună că dacă la ultimul spectacol la care a fost la Tecuci sala nu era încălzită corect, acum a apreciat căldura din sală și din calorifere dar și din public, felicitând organizatorii. Temele alese de comediant au creat deliciul publicului, în special cele pe teme medicale dar și despre femei, cum se îmbracă și mai ales cum se comportă și cât durează o pregătire de culcare! 

 A fost un spectacol reușit, care a durat exact cât o partidă de fotbal – 90 de minute, dar publicul nici nu a știu când a trecut acest timp. Ne-a vorbit în stilul lui și despre călătoriile cu trenul și avionul dar și despre muzica electronică care acaparează acum tineretul.  

În final, apreciatul actor ne îndeamnă la râs și voie bună, așa cum a fost și acest spectacol.  

 

Mulțumim Doru Octavian Dumitru pentru această seară oferită tecucenilor! 

 

Iancu Aizic