Depistați și conduși în spatele gratiilor. Unul de la Tecuci, celălalt de la Barcea

 

În cursul zilei de 24 noiembrie 2023, polițiștii gălățeni au depistat și reținut mai multe persoane, față de care instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci, a fost depistat de către polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale Tecuci pe raza localității de domiciliu. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Tecuci, în data de 24 noiembrie 2023, la o pedeapsă de 3 ani și 3 luni închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și  tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Un alt bărbat, cu vârsta de 43 de ani, domiciliat în Borodești, județul Vaslui, a fost depistat de către polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești pe raza localității Barcea, din județul Galați. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Tecuci, în data de 24 noiembrie 2023, la o pedeapsă de 5 ani de închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală în formă agravată. 

Persoanele depistate au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei, transmite IPJ Galați.