Forțe noi la Inspectoratul de Poliție Județean Galați

 

Ieri, 27 noiembrie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 57 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția noiembrie 2023. 

Tinerii polițiști au fost întâmpinați de Inspectorul șef, dar și de cei aflați la comanda structurilor de poliție unde au fost repartizați, care le-au adresat un mesaj de bun venit. Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Galați dar și în baza opțiunilor liber exprimate de aceștia. 

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt siguranță publică, proximitate, rutieră și criminalistică și au fost repartizați după cum urmează: 52 de polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați își vor desfășura activitatea în cadrul Poliției Municipiului Galați, Poliția Municipiului Tecuci, Poliția orașului Berești și Poliția orașului Târgu Bujor, în mediul urban dar și rural, iar 2 dintre aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul Serviciului Criminalistic Galați; 5 polițiști la Secția Regională de Poliție Transporturi Galați. 

Timp de șase luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor. 

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!