Inaugurarea Iluminatului de Sărbători în feerie și poveste – FOTO

 

Casa de Cultură și Primăria Tecuci a organizat miercuri, 6 decembrie 2023, chiar de ziua lui Moș Nicolae, un eveniment pentru startul Sărbătorilor de Iarnă. Au fost aprinse luminile festive, s-a cântat și dansat, fiecare participant trăind magia basmelor. 

 De la ora 16,30 Parcul central „A.I. Cuza” Tecuci a fost asaltat de copii, adulți și bunici, gata să asiste la  spectacolul cu personaje din desene animate și soliști ai Casei de Cultură. Moderatorul acțiunii – Mihail Vasilache a introdus pe scenă cunoscutele animatoare Pik și Pok, urmate de Donald, Minnie și Mickey Mouse, Tom și Jerry, Olaf, Elsa și Ana. 

S-a trecut la numărătoarea inversă pentru aprinderea luminilor de sărbătoare și în aplauzele tuturor feeria steluțelor sclipitoare din instalații a fermecat publicul. 

Trupa Pik și Pok a cântat câteva melodii specifice iar personajele din desene animate au făcut fotografii cu toți copiii doritori. Casa de Cultură și tineretul liberal au avut tolba plină cu dulciuri pentru cei mici, s-au luat cu asalt toate instalațiile luminoase pentru imortalizarea momentului, s-a realizat face painting, s-a cântat și dansat laolaltă cu cei de pe scenă și cei întâlniți ocazional. 

 Soliștii care au interpretat pe scenă, coordonați la Casa de cultură de prof. Claudiu Vișan, au fost: Ingrid Mihai, Bianca Zaharia, Daria Vîrlănuță, Rebeca Stan, Maia Drăghici, Diana Crăciun, Anais Iftimie, Miruna Poenescu, Irina Apostu, Sara Zaharia, Nikolas Ghiorghiu, Elena Lupu, Geta Mistreț, Diana Păun. 

A fost o seară magică, bucuria din ochii copiilor fiind dovada clară că Moș Nicolae există iar ajutoarele lui, Casa de Cultură și Primăria Tecuci, merită felicitări pentru organizare.