Două accidente rutiere s-au soldat cu trei persoane rănite

 

Vineri, 8 decembrie, în jurul orei 15, pe DJ 25 H, în afara localității Cosmești din județul Galați, între municipiul Tecuci și satul Furcenii Noi s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. 

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 37 ani, din comuna Movileni, care conducea un autoturism către Cosmești, a lovit din spate un alt autoturism ce circula în fața sa, cu aceeași direcție de deplasare, condus de către o persoană de sex masculin în vârstă de 39 de ani, din Galați. Ambii conducători au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital pentru primirea de îngrijiri medicale. Rezultatele la testarea alcoolscop a celor doi conducători auto au fost negative. 

Un alt eveniment rutier a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 9 decembrie, în jurul orei 21:40, pe raza satului Corod din județul Galați. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unui tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Corod. 

În timp ce se deplasa dinspre comuna Drăgușeni către municipiul Tecuci, tânărul a pierdut controlul direcției de deplasare al autoturismului pe care-l conducea, intrând în coliziune cu un cap de podeț și s-a răsturnat pe partea carosabilă. 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.