Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut din remorcă. O șoferiță după ce un alt autoturism i-a tăiat calea

 

Vineri, 8 decembrie 2023, în jurul orei 13:15, pe DN 25, în localitatea Liești din județul Galați a avut loc un accident rutier în urma căruia a fost rănit un bărbat în vârstă de 49 de ani. Accidentul s-a produs pe direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci. 

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați s-a stabilit faptul că victima, aflată în bena autoutilitarei (loc destinat transportului de mărfuri) condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani, s-a dezechilibrat și a căzut la nivelul părții carosabile, suferind leziuni la nivelul capului. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. La testarea alcoolscop a conducătorului auto rezultatul a fost negativ. 

În aceeași zi, în jurul orei 18:15, un bărbat în vârstă de 20 de ani din Galați conducea un autoturism pe DJ 251, având direcția de deplasare dinspre localitatea Schela către Galați. Pe fondul neadaptării vitezei la condiții de iarnă, șoferul a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa din sensul opus, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 28 de ani din Galați. 

Conducătoarea auto a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Rezultatele la testarea alcoolscop a celor doi conducători auto au fost negative. 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.