Aviz amatorilor: DJ reținut pentru înșelăciune – VIDEO

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 30 de ani, din Bragadiru, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. 

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 8 decembrie 2021 în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23–1. Acesta nu s-ar fi prezentat și nu ar fi prestat serviciile muzicale, însușindu-și în mod nejustificat 2.000 de euro primiți în urma semnării contractului. 

Astfel, la data de 10 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. A fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu. 

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore. 

Luni, 11 decembrie, unitatea de parchet competentă a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, transmite Poliția Română.