Asfaltările continuă la Tecuci: Utilaje prezente pe Matei Basarab

 

Temperaturile deosebit de ridicate pentru această perioadă mențin utilajele de asfaltare la lucru pe străzile Tecuciului. Începând de anul viitor alte 25 de străzi sunt programate pentru modernizare.  

Cât timp temperaturile sunt pozitive echipele sunt pe poziții pentru că există foarte multe străzi la asfaltat, ne asigură municipalitatea prin vocea primarului tecucean. 

„După cum puteți vedea, se lucrează destul de bine. Suntem pe Matei Basarab, aproape de Școala 8, o stradă care va fi cu piste de biciclete, o stradă care ne-a întârziat un pic pentru că ne-am dorit să introducem în subteran toate cablurile”, a declarat miercuri, 13 decembrie 2023, primarul Lucian Costin.  

Edilul a vorbit de cablurile suspendate din cartierul CFR, legate la rețeaua de energie electrică sau de televiziune, despre care aflăm că unele nu mai sunt funcționale. Cu răbdare și cu încredere municipiul Tecuci va ajunge la un stadiu de normalitate pe care ni-l dorim cu toții, a ținut să mai menționeze primarul tecucean.