Trei șoferi au ajuns la spital după o ciocnire în lanț

 

Miercuri, 13 decembrie 2023, pe raza localității Drăgănești din județul Galați, pe DN 25 (km 4+700), a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite. 

Din cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Matca, conducea un autoturism pe artera menționată. În timp ce ieșea din curtea unei societăți comerciale pentru a-și continua deplasarea către municipiul Galați ar fi acroșat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Drăgănești, care avea direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci. 

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a ricoșat într-un alt autoturism, care se afla în staționare și la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Tecuci. Femeia a fost rănită grav, iar bărbatul aflat la volanul primului autoturism a suferit răni ușoare.  

La testarea alcoolscop a celor trei conducători auto, rezultatele au fost negative. Ulterior aceștia au fost transportați la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.