Șase bărbați reținuți după o încăierare într-un bar riscă să petreacă Revelionul după gratii

 

Duminică, 10 decembrie 2023, în jurul orei 22:28, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați, prin apel 112, referitor la faptul că într-un bar din comuna Jorăști, județul Galați, are loc un conflict între mai multe persoane. 

Din verificările preliminare efectuate de polițiști, a rezultat faptul că în barul respectiv, cu puțin timp înainte de apel, s-a iscat un conflict spontan generat de consumul băuturilor alcoolice. Un bărbat în vârstă de 21 de ani, din satul Zărnești, comuna Jorăști, ar fi fost agresat fizic de către trei bărbați, în vârstă de 24, 29 și 36 de ani, toți din comuna Băneasa, județul Galați. 

Cel agresat fizic ar fi ripostat și l-ar fi lovit pe unul dintre cei trei, în conflict intervenind alți doi bărbați aflați în local. În urma loviturilor primite, trei dintre aceștia au suferit răni, însă doar bărbatul în vârstă de 21 ani a fost preluat și transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost continuate de polițiștii din cadrul Poliției Oraș Târgu Bujor și Secției 5 Poliție Rurală Rădești. 

În cursul zilei de ieri, 13 decembrie 2023, după audieri și administrarea materialului probator, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore a tuturor celor șase bărbați care au participat la acest conflict. Astăzi, cei șase bărbați vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, se arată în comunicatul IPJ Galați.