Vis de iarnă – Spectacol muzical-coregrafic la Tecuci – FOTO

 

Continuând seria manifestațiilor dedicate apropiatelor sărbători de iarnă, Casa de Cultură a municipiului Tecuci a organizat luni, 18 decembrie 2023, spectacolul muzical-coregrafic intitulat „Vis de iarnă”. 

Manifestarea a fost deschisă de managerul Casei de Cultură, Gabriel Cristian Călugăru, care de această dată a avut și funcția de prezentator al evenimentului. 

 La acest spectacol și-au dat concursul soliștii: Cristian Ciobanu, Nicola Sevastre, Miruna Bradea, Anisia Coroiu, Ioana Lupu, Elena Darie, Iustina – Ariana Trișcău, Sara Vasilache, Elena Tulearcă, Arun Durancea, Ana Maria Bulancea împreună cu Cezar Popa, Teodora Chiper, Gabriel Mocanu, Loredana Oală și Daniela Matei. 

Publicul a urmărit frumoasa evoluție a clasei IV-a D de la Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” – cu colinde și dans, pregătiți de înv. Angela Călugăru, apoi elevi de la clasele I B și a I C de la Școala „Elena Doamna”, pregătiți de înv. pr. Gina Diaconu și prof. înv. pr. Oana Arghire. Formația clasei I A de la aceeași școală, pregătită de prof. înv. Adriana Lefter, a avut dansatori cu 8 căluți și un frumos dans al măștilor executat de 30 de elevi.  

Au fost 15 dansatori și colindători de la Școala Brăhășești, urmați de Grupul de colindători „Tecucelul” cu 16 elevi. 

Frumoasă evoluție a avut și Trupa „Mini Dolls” – cu cântec și dans, condusă și instruită de coregraf Nicoleta Cucoaneș de la Casa de Cultură Tecuci. 

 Elevii interpreți au fost pregătiți de prof. Claudiu Vișan de la Casa de Cultură, Marcela Călianu și Mitrița Camară Velicu de la Școala Populară din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” Galați. 

Coregrafia spectacolului a fost realizată de Nicoleta Cucoaneș. 

Să mai consemnăm faptul că la ora 16, ora de începere a spectacolului, sala era plină, lucru care ne bucură foarte mult. Am urmărit un spectacol de peste două ore, în care muzica și dansul au primat. 

 

Iancu Aizic