Accident pe DN 25

 

Ieri, 11 ianuarie 2024, în jurul orei 7:30, o femeie în vârstă de 45 ani din Brăila conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre Galați. În interiorul localității Șendreni, la km 67+870 m al drumului menționat, a surprins și accidentat o persoană de sex feminin în vârstă de 71 de ani, care traversa șoseaua prin loc nepermis și fără să se asigure. 

Întrucât persoana accidentată nu a dorit sa fie transportată la o unitate medicală, conducătoarea auto și-a continuat deplasarea. Ulterior, în cursul aceleiași dimineți, șoferița s-a prezentat la sediul poliției rutiere pentru anunțarea evenimentului, ocazie cu care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Întrucât acuza dureri în zona toracelui, în jurul orei 13, în cursul aceleiași zile, femeia accidentată s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Galaţi, unde a rămas internată. 

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați.