Accident rutier mortal pe DN 25

 

Astăzi, 28 ianuarie 2024, la ora 19:34, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel 112, privind faptul că pe DN 25, în interiorul localității Bucești din comuna Ivești, județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav. 

 Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 69 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci, conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci. Atunci când a ajuns în localitatea Bucești, ar fi surprins și accidentat mortal, un bărbat care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. 

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă bărbatul accidentat, a cărui identitate urmează a fi stabilită, nu a răspuns manevrele de resuscitare. Din păcate, a fost constatat decesul. 

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorul auto rezultatul a fost negativ. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pentru efectuarea cercetării la fața locului. 

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Urmează ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier, transmite IPJ Galați. 

 

Update: Polițiștii au stabilit identitatea victimei. Este vorba de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bucești, județul Galați.