Trei persoane transportate la spital în urma unui accident produs la Matca

 

Duminică, 28 ianuarie 2024, în jurul orei 12:28, pe DJ 251, în interiorul localității Matca din județul Galați s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea a trei persoane. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Matca, conducea un autoturism în interiorul localității de domiciliu. La efectuarea unei manevre de schimbare a direcției de mers la stânga a intrat în impact cu un alt autovehicul care era condus din sens opus de o altă femeie, de 50 de ani, din aceeași localitate. 

În urma acestui eveniment rutier au fost rănite cele două conducătoare auto și o femeie în vârstă de 63 de ani, pasageră în cel de-al doilea autovehicul. Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

La testarea cu aparatul etilotest rezultatele au fost negative în ambele cazuri. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.