Atenție la neatenție!

 

Poliția Locală Tecuci atenționează tecucenii și nu numai privind modul în care pot cădea victime. În parcarea supermarketurilor tecucene își desfășoară activitatea fete de etnie, cu vârste de 13-14 ani.  

Astăzi le puteți găsi la Lidl, mâine în altă parte. Prefăcându-se că ajută lumea cu cărucioarele de cumpărături, acestea sustrag ce le cade la mână. 

„Exact în fața mea au furat un pui de la o femeie și l-au pus în coșul de gunoi să-l ascundă. Nu mai durează mult și același lucru au făcut cu o bătrânică, au furat două batoane de salam”, relatează un cetățean, care trage și un semnal de alarmă: „Aveți mare grijă la ele, nu se bucură la 50 de bani, vă fură din căruțuri!”. 

Cazul este cunoscut polițiștilor locali, care au luat în repetate rânduri măsuri împotriva părinților acestor adolescente. A fost anunțată inclusiv Direcția de Protecție a Copilului Galați. 

Eforturile instituțiilor seamănă cu munca lui Sisif atât timp cât oamenii cred că fac un bine celor care apelează, uneori insistent, la compasiunea lor, transmite Poliția Locală Tecuci.