Accident rutier mortal

 

Astăzi, 11 februarie 2024, la ora 6:31, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la 112, privind faptul că pe DJ 252, în interiorul localității Dobrinești din comuna Nicorești, județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav. 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 28 de ani, domiciliat în comuna Botești, județul Neamț, conducea un autoturism pe DJ 252, pe raza satului Dobrinești, având direcția de deplasare către Drumul European 581. La un moment dat ar fi surprins și accidentat grav un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Nicorești, care se afla pe partea carosabilă. 

La fața locului au intervenit și echipaje medicale, care au preluat bărbatul accidentat. Din păcate, în drum spre spital bărbatul a decedat. 

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar al testarea pentru consumul de alcool, precum și la cea cu privire la consumul de substanțe psihoactive  rezultatele au fost negative. În zona producerii accidentului traficul rutier nu a fost blocat sau restricționat. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest tragic eveniment rutier, transmite IPJ Galați.