A uitat copilul la spital în urma unei vizite

 

Sâmbătă, 17 februarie 2024, la ora 16:10, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat din municipiul Galați. Acesta sesiza faptul că o femeie în vârstă de 39 de ani, din Galați, concubina bărbatului, l-ar fi lăsat nesupravegheat pe fiul lor minor, în vârstă de 9 ani, în incinta Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galați. 

Din verificările efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că cele sesizate se confirmă. Aflându-se la programul de vizită medicală a fiicei sale în vârstă de 8 ani, împreună cu minorul de 9 ani, femeia ar fi părăsit în mod voluntar unitatea medicală și ar fi lăsat minorul din urmă în incinta spitalului. 

Ulterior, bărbatul s-a prezentat la sediul Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galați, de unde l-a preluat pe fiul minor în vârstă de 9 ani. Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării femeii, clarificării situației de fapt și luării măsurile care se impun.  

De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, transmite IPJ Galați.