Se întrerupe furnizarea apei potabile la Tecuci

 

În noaptea de 22/23 februarie 2024, Apă Canal Galați va anula conducta de alimentare cu apă potabilă Dn200mm din str. Tudor Pamfile, tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada Dragoslavele și strada Elena Doamna, din municipiul Tecuci.   

Întrucât din această conductă se alimentau blocurile din componența Asociației de proprietari nr. 2 Tecuci, operatorul a identificat o nouă soluție tehnică de alimentare cu apă a asociației și a executat lucrările necesare în acest scop. 

Pentru a diminua disconfortul, execuția lucrărilor se va desfășura pe parcursul nopții, în intervalul 22 februarie ora 22,30 – 23 februarie ora 4. În acest interval orar se va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Tecuci. 

Apă Canal Galați pune la dispoziția unităților sanitare cisterna cu apă, în funcție de necesități. Alte cereri pot fi făcute la Dispeceratul societății, la tel. 0236.463.294. și 0236.473.380 int. 133.                

Consumatorii din Tecuci sunt sfătuiți să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei, transmite societatea Apă Canal SA Galați.