Alice in Harmony

 

Alice Saghian este o tânără talentată din Tecuci, în vârstă de 15 ani, cu un nou proiect muzical pe piața din România. La finalul anului 2023 a lansat  primul ei single și videoclip – „Sixteen”.   

În 16 februarie 2024, revine cu un nou single și videoclip – „Fire”, de această dată fiindu-i alături și fratele Eric. Cei doi frați sunt elevi ai Colegiului Național „Spiru Haret” Tecuci.

Ambele piese sunt produse de echipa lui Alice (Marcel Prodan și Andrei Nemirschi), echipa din spatele hitului „Mr. Saxobeat”. Instrumentalul single-ului are în spate doi instrumentiști de excepție și anume: toboșarul câștigător al premiului Grammy – Dylan Wissing, cunoscut pentru colaborările sale cu Alicia Keys, Eminem; respectiv chitaristul Nick Tsang al cărui palmares include colaborări cu The Backstreet Boys, Ed Sheeran, Jess Glyne.  

Urmează o perioadă cu noi single-uri. Pentru a fi la curent cu cele mai recente proiecte ale lui Alice o puteți urmări pe canalul Alice in Harmony precum și pe celelalte canale social media.